I klass med Ron Pope: Julia Sheer
Under helgen har jag hittat en ny favorit, nämligen Julia Sheer. Så jädra bra. Hon har inte släppt så mycket eget men alla covers hon har gjort är huuuuuuur bra som helst. Alla vet hur mycket jag älskar Ron Pope och om ni gillar honom så kommer ni gilla Julia Sheer lika mycket som jaaaag.  Tips från experten. 
 
 
 
Ett besök i Holm.
Idag åkte jag upp till Holm för att få hjälp med bilen. Framaxelbalken(tror jag det var... *tjejen med kollen*) behövde fixas plus lite lampor m.m. Medan Lasse slet som ett djur så åt jag kakor tills jag storknade, lekte med deras hund, Ricky.  Bilen blev tyvärr kvar där uppe,  det var något med någon sladd till skyltbelysningen som var helt väck. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ninetone.
Idag har jag hängt med gänget på Ninetone Records. De har artister så som YOHIO, Lillasyster, Corroded m.m. 
Det var tänkt att jag skulle hänga med en specifik person men han var tvungen att vara hemma med sjukt barn. Jag fick istället springa runt fritt i lokalerna, hänga med på The Refreshments rep m.m. En mycket givande dag! Alla har varit så otroligt trevliga och ja, goa. Imorgon ska jag till slutrepet, de ville att jag skulle filma. :) En utmaning men den tar jag mig gärna an. 
 
Det är så otroligt roligt att få följa med och se allt som händer. Musik/Ljud är ju ett av mina största intressen, så jag trivs väldigt bra med detta.