Praktik under våren
Hejsan svejsan! Idag drog praktiken igång och här sitter jag fortfarande. Klockan är 17:23 nu när jag skriver och dagen har gått foooooort. Vi kan ta det från början. Och ja! Jag har slutat så jag får blogga! 
 
Nu i vår så kommer jag att praktisera hos Dagens Nyheter i Stockholm. Jag har alltså flyttat till Stockholm. Jag finnes ej i Sundsvall längre. Jag har praktik tills den femte juni. 
 
Dagen började med att vi fick kamerautrustning och herre min gud, det var inte lite utrustning. Jag vet inte ens vart jag ska börja... Jag har i alla fall två kamerahus, Canon EOS 5D mark III och Canon EOS 1DX. Sedan har jag gluggar så som 24-70, 70-200 och ett vidvinkel. Utöver detta så har jag flera mikrofoner, en hel väska med sladdar och andra tillbehör för filmning. Plus ännu fler sladdar. 
 
Efter utdelning av kamerautrustning var det dags för utdelning av dator och telefon. Det var mycket att ta in men det sätter sig nog eftersom. 
 
Tiden flög iväg och alla var trevliga och snälla. Den där nervositeten slash ångesten som jag genomled dagarna innan känns ganska... onödig men den börjar krympa fram igen. Ny dag imorgon, dagen då jag ska göra mitt första bildjobb! 
 
Nu är klockan 21:38 och man kan säga att det tog ett tag att avsluta detta blogginlägg. Jag sitter dock inte kvar på redaktionen.  Men jag håller på att somna sittandes så jag ska stänga av allt nu och börja förbereda mig inför sängen. 
 
Här är en ganska oklar bild som kom till när vi höll på med kamerautrustningen. 
 
 
 
 
Titthålsoperation
Tjeeena, idag var jag hos ortopeden och där fick jag äääntligen bekräftat att något är fel. De vet inte vad som är fel då det inte syns på några röntgenbilder alls men något är fel. Att få höra att en högt uppsatt läkare äntligen säger att något är fel, herregud. ÄNTLIGEN. Han bokade in en artroskopi, dvs en titthålsoperation för att kika i mitt knä. Det är lite läskigt att de ska söva ner en och "blåsa upp knäet med en jävla massa vatten" för att citera läkaren. Hooopppaaas de hittar något nuuuuu som de kan fixa medan de gör titthålsoperationen. 

Ska bli spännande att hoppa runt på kryckor, om det behövs, efter. Hopp hopp i Stockholm med en kamera på ryggen liksom. Haha! Är rädd att knäet ska fucka ur p.g.a operationen då det är så känsligt för minsta ansträngning. Hoppas jag inte missar för mycket jobb bara. 

Jag är glad, wiho! 
 
 Bild från Google.