Handsledsskyddet är här – man kan köpa lycka!
 
Äntligen, äntligen, äntligen!!! Nu har jag ett handledsskydd. För er som inte vet varför jag är överlycklig över sådant så är det för att jag skadade mig för ungefär ett år sedan och min handled har inte blivit bra än. Smärtan går i perioder och på senare tid har det varit jobbigt. Det har bränts i handen och fortsatt uppmot armbågen. Att hålla saker som mobilen eller liknande kan bli för mycket. MEN! Nu har jag denna underbara lilla grej! 
April, april
 
Aprilväder var en term jag inte riktigt greppat förrän ja, april i år. Det snöar, det regnar, ibland är det sol sedan snö igen. Helt sinnessjukt vad detta väder växlar fort. 
 
Såhär såg det ut imorse. 
Vad tål jag egentligen?
Gick till läkaren i måndags för att få beskedet om att jag har astma. What a surprise! Egentligen inte, jag har väldigt svår pollenallergi och allergier i övrigt. Just nu ska jag prova två olika inhalatorer, en varje dag och en vid behov under pollensäsongen för att se om det bara är allergisk astma eller inte. 
 
Och helt seriöst, ser ni inhalatorn? Hahahaha! Så himla ful! 
Bilden under är all medicin jag alltså behöver nu till september typ, haha! Gud. Jag är en av de här människorna som skulle varit död om det inte var för vetenskap och medicin.